HTML

legal alien

hey Scotty, can you beam me up? there is no intelligent life on this planet.

Friss topikok

  • Exlap: Jujj! Tényleg nagyon kedves és gyönyörű! (2008.01.27. 13:54) több éve
  • Exlap: Hi-hi..H minden jól megy, mi holnap veszünk (Kedves Univerzum! Menjen minden jól :)!!!!Köszönöm!) ... (2008.01.26. 21:41) kedves Univerzum,

Archívum

2008.01.24. 10:04 világhal

irni...

must have. nem bírom ki nélküle. kényszeres a kommunikálhatnék. az, hogy milyen nekem itthon, jó kérdés. mert közel egy hónap után sem tudom. nem tudom, hogy hogy vagyok, mert max azt mondtahom, hogy still lost. az meg ugye nem jó. legal alien maradtam, és keresem a helyem. mintha a valóság valami furcsa, nyálkás szövet lenne. lassan persze szakadozik. közben meg megy az itthonról munka, mert a gyárban nincs saját asztalom, netem, semmim. így meg ugye nehéz.  azt meg már régen tudom, hogy otthon munka ritkán jó, még akkor is, hosszútávú vágyaim között az otthonról dolgozó weddesigner szerepel. bár annak az erdete inkább a folyton úton lenniben keresendö. mert milyen nagyszerü is lenne Mexicoban JC-vel a tengerparton épp a világot megváltani, és aztán amíg ö mindjuk az International Pacific Café vendégeinek pizzát süt, én megcsinálok egy alapdesignt. aztán csak plug in a gépbe, és  már szalad is a világhálón, és célba ér, és mindenki boldog. ez lenne a jó.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest magyarország dánia úton mexico lenni koppenhága jc ipc


A bejegyzés trackback címe:

https://thelegalalien.blog.hu/api/trackback/id/tr41309667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása