HTML

legal alien

hey Scotty, can you beam me up? there is no intelligent life on this planet.

Friss topikok

  • Exlap: Jujj! Tényleg nagyon kedves és gyönyörű! (2008.01.27. 13:54) több éve
  • Exlap: Hi-hi..H minden jól megy, mi holnap veszünk (Kedves Univerzum! Menjen minden jól :)!!!!Köszönöm!) ... (2008.01.26. 21:41) kedves Univerzum,

Archívum

2008.01.27. 23:07 világhal

Bridget Jones

tegnap itt voltak a lányok (Èpítészlány, meg Juci) amikor egészen randomszerüen berobbant Peter, akivel két hete találkoztam elöször, elött csak pár mailt váltottunk Paul barátom jóvoltából. merthogy eredetileg úgy volt, hogy nagyobb buli lesz, és oda Petert is meghívtam, de azt mondta nem jó neki, meg a barátnöje is morog, úgyhogy nem is számoltam vele. erre mit tesz Isten, Peter belibben, majd közel két órán át beszél és beszél, és semmi más nem érdekli. szegény Èpítészlány már alig bírta leplezni nemtetszését, amikor Péter rájött, a barátnö otthon fekszik betegen, úgyhogy ö megy is. vicces volt. merthogy elötte nekem Peter tetszett. illetve kedves fiúnak tartottam. de most, hogy nem tudott másról, csak magáról beszélni, és nem is érdekelte semmi más igazán... szóval hát ígymár rég nem annyira...Mr Darcy nyilván szabadságon van, vagy igaziból Frank volt az, és majd mikor megyek most vissza Dániába, akkor végre Frank felhív, és találkozik velem, és bocsánatot kér, amiért egész novembertöl csak hitegetett, hogy találkozunk. Mr Long-Eyelishies... én meg csak kötöttpályás bénázom itten.

Szólj hozzá!

Címkék: jones mark bénázás bridget darcy kötöttpályás


A bejegyzés trackback címe:

https://thelegalalien.blog.hu/api/trackback/id/tr13314184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása